Održavanje zgrade

Održavanje zgradeProfesionalna i pouzdana ponuda za održavanje zgrade u Beogradu je postala sve češća potreba stanara i onih koji drže do čistoće u svom stambenom prostoru. Živimo u dobu kada čistoća više nije pola zdravlja, već mnogo više od toga i zato je važno da ova usluga bude obavljena na pravi način, detaljno i temeljno. Mi smo tu da Vam pružimo osećaj besprekorne čistoće i svežine u zgradi, liftupodrumu ili garaži. Osim toga, možete nas angažovati i za čišćenje lokala, kao i čišćenje poslovnih prostora ili kompletno čišćenje zgrada i objekata druge namene u kojima je važno održavanje zgrade na najvišem nivoa kvaliteta.

Od nas nećete dobiti polovičnu uslugu, svakom stambenom objektu pristupamo sa potpunom posvećenošću, koristeći ispitana hemijska sredstva koja ne utiču na okolinu, koja u sebi nemaju nikakva štetna dejstva i koja će Vam obezbediti apsolutnu čistoću i dezinfekciju svih površina. S obzirom na to da je svaka zgrada na svoj način specifična, kao i njeni stanari, tu smo za sve vrste dogovora kako bismo napravili adekvatan plan i program za održavanje zgrade. Nakon što izvršimo čišćenje metlom, radimo brisanje hodnika i stepeništa, odnosno njihovo pranje, specijalnom krpom od posebnih vlakana. Ne ostavljamo tragove lošeg ribanja, kao ni šare nakon brisanja prozora i drugih staklenih površina. Obavljamo detaljno brisanje gelendera, poštanskih sandučića, kabine lifta i svih unutrašnjih površina. Takođe vršimo i metlanje ispred ulaza zgrade.

Možete računati na naš profesionalni odnos, kompletno održavanje zgrade i osetiti se bezbednim da nam dozvolite ulaz u Vašu zgradu. Otarasićemo se svih nečistoća i pružićemo Vam higijenski sterilisano mesto od svih bakterija i mikroba. U slučaju da se u Vašoj zgradi obavljaju neki radovi koji za sobom ostavljaju prljav hodnik i stepenište, fleke od farbe i ostalo, mi ćemo se pobrinuti da obavimo čišćenje zgrade posle građevinskih radovaPozovite nas i informišite se o svemu što Vam nudimo kao i svim pogodnostima koje dobijate našim angažmanom.

Pozovite nas