Čišćenje garaža

U svakom prostoru je važno održavanje čistoće i to je uglavnom ono što prvo primetimo prilikom dolaska. Bez obzira da li je u pitanju garaža ili ulaz zgrade, podjednako treba obavljati njihovo održavanje i adekvatno čišćenje. Ukoliko nemate vremena da samostalno obavite ovu intervenciju, tu smo mi da Vam pružimo potpuno novi doživljaj profesionalnog i pravilnog načina čišćenja svih prostora. Osim što obavljamo čišćenje garaža, možete nas angažovati za čišćenje liftovačišćenje poslovnih prostoračišćenje lokala kao i kompletno čišćenje zgrada i svega onoga što zahteva određeno vreme za detaljan pristup, a Vi ga nemate dovoljno. Sve usluge čišćenja su Vam dostupne po veoma pristupačnim cenama.

Čišćenje garaža podrazumeva:

Čišćenje garaža

  • Kačenje obaveštenje o datumu i vremenu čišćenja garaže
  • Metlanje garaže
  • Pod se pere mašinski sa odgovarajućim hemijskim sredstvima
  • Uklanjanje paučine sa zidova
  • Brisanje svih prekidača i lampi
  • Detaljno pranje ulaznih vrata…

Čišćenje garaža je poželjno obavljati barem nekoliko puta godišnje, ali je neki prosek za ovu intervenciju makar dvaput godišnje. Ova intervencija se obavlja do najsitnijeg detalja, za šta koristimo specijalnu opremu, s obzirom na to da se pod garaže pere mašinskim putem uz korišćenje specijalnih hemikalija. Početni korak je svakako metlanje garaže, gde se počisti svaki ugao pre nego što se pređe na mašinsko ribanje. Vršimo čišćenje paučine sa zidova i svih ćoškova. Takođe brišemo prašinu sa svih površina u garaži, prekidača, lampi, kao i detaljno brisanje ulaznih vrata. Obezbeđujemo potpuno dezinfikovanje prostora i unosimo svežinu u Vašu garažu. Naravno pre toga nekoliko dana ranije najavimo da će u zgradi biti izvršeno čišćenje garaža kako bismo obavestili sve stanare.

Ukoliko posedujete privatnu garažu, možete nas angažovati i za njeno čišćenje. Sve naše usluge obavljamo na najvišem nivou kvaliteta. Ako želite čišćenje garaža po najpovoljnijim cenama u Beogradu, kontaktirajte nas. U svakom trenutku se možete informisati i o ostalim uslugama čišćenja koje pružamo, kao i o uslovima poslovanja. Nama su čistoća i higijena na prvom mestu, zbog toga težimo tome da našim klijentima obezbedimo samo najbolje. Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i čišćenje garaža vršimo u dogovorenim terminima.

Pozovite nas