O nama

Higijena u zgradi i javnim prostorijama je veoma važna, posebno u današnjem periodu mnogobrojnih virusa i bakterija koje utiču na zdravlje čoveka. Osim toga, takođe je veoma važno i odabrati pravi tim koji će se pobrinuti za to da održavanje zgrade bude obavljeno na najvišem nivou kvaliteta, bez ikakvih propusta u radu. Mi Vam nudimo sve usluge koje uključuje održavanje zgrade u Beogradu, odnosno, tu smo da se pobrinemo za čistoću i dezinfekciju stepeništa, hodnika, ulaza i ostalog. Može da deluje kao jednostavan posao, međutim, održavanje zgrade iziskuje dosta temeljan i detaljan pristup, kao i dozu odgovornosti jer Vi ipak puštate nekoga u svoju zgradu, samim tim, osoba ima pristup određenim podacima. Profesionalnost je na prvom mestu, kao i bezbednost stanara, zato su naše usluge tu da Vam pružimo kompletan ugođaj održavanja zgrade bez narušavanja Vašeg mira i kućnog reda.

Čišćenje zgrade
Sve ono što može da naruži unutrašnjost ulaza u zgradu, njene hodnike i stepeništa, mi uklanjamo. Takođe u sklopu ponude ovog posla spada i čišćenje liftova, što je vrlo često predmet rasprave mnogih stanara koji zatiču neuredne liftove u zgradama bez adekvatnog održavanja. Tu smo da zajedno sa Vama napravimo plan i program onoga na šta želite da obratimo posebnu pažnju prilikom održavanja, odnosno čišćenja zgrade.

Još nešto što se nalazi u fokusu našeg poslovanja jeste i kvalitet proizvoda koje koristimo za temeljno čišćenje unutar zgrade. Od velike je važnosti da to budu ispitana sredstva koja neće narušiti zdravlje stanara i koja su na ekološkoj bazi. S obzirom na to da je svaka zgrada specifična na svoj način, tu smo da se prilagodimo potrebama stanara i u dogovoru sa Vama činimo određene korake. U mnoge stambene zgrade se još uvek može ući lako zbog lošeg sistema zaključavanja. Ovo dodatno omogućava onima koji nisu stanari da ulaze i prljaju slučajno ili namerno hodnike, poštanske sandučiće, vrata i ostalo. Mi smo tu da uklonimo sve nečistoće i svo smeće koje je neko namerno ostavio za sobom. Ako držite do ugleda Vašeg stambenog i poslovnog prostora, kao i ugleda stanara, odnosno klijenata i poslovnih saradnika, kontaktirajte nas da se pobrinemo za profesionalno čišćenje zgrada i obezbedimo Vam ugodan boravak u navedenim prostorijama.

Uvek se vodimo time da je čistoća pola zdravlja, zbog toga Vam i nudimo usluge koje će učiniti sve površine čistim i mirisnim. Angažovanjem našeg tima, nećete dobiti klasično metlanje i ribanje stepeništa, dobijate mnogo više. Široka ponuda uključuje prelazak preko svih površina od prizemlja do krova zgrade. Samim tim, osim metlanja i ribanja stepeništa i hodnika, dobijate i brisanje gelendera, brisanje svih staklenih površina, uklanjanje paučine unutar zgrade kao i unutar lifta čija će kabina takođe biti detaljno prebrisana i oribana. Nakon našeg intervenisanja ćete osetiti značajnu promenu u svežini i čistoći prostora, a sve obavljamo brzo i efikasno. Sa punim pravom i garancijom tvrdimo da kada jednom budete koristili naše usluge za održavanje zgrade, osetićete veliku razliku i šta zapravo znači profesionalnost u obavljanju poslova ovog tipa, nešto što ne mogu svi da Vam pruže.

Čišćenje zgrade

Sigurni smo da Vam se dogodilo da uđete u svoju ili neku drugu zgradu i ugledate gomilu razbacanog reklamnog materijala, novina i ostalog papirnog smeća. Verujemo da baš i nije prijatan prizor. Ovo je jedan od najčešće navedenih razloga stanara kada ih upitamo šta im najviše smeta. Usled neredovnog održavanja zgrade javljaju se i neprijatni mirisi, koji su takođe nešto što i te kako smeta svima koji se zateknu u ulazu zgrade. Prljavi hodnici, ulazi u zgradu kao i podrum zgrade često mogu biti leglo raznih insekata, pa neretko i glodara. Svi vrlo dobro znamo da su glodari prenosioci mnogih zaraza, zato je važno oterati ih od Vašeg mesta stanovanja. Prvi utisak je uvek važan, pa tako i čista zgrada odaje utisak lepšeg mesta za život, a mi Vam to obezbeđujemo kroz naše usluge održavanja i čišćenja.

Ukoliko do sada niste naišli na ozbiljan i pouzdan tim koji Vam garantuje profesionalnu uslugu, možete da prekinete potragu jer mi garantujemo da ćete biti zadovoljni već nakon prvog dolaska u Vašu zgradu, lokal ili poslovni prostor. Korišćenje hemije u svrhe čišćenja podova, prozora i ostalih površina je strogo provereno.

Takođe upotrebljavamo specijalne navlake za ribanje od posebnih vlakana namenjenih baš za ovakve radove. S obzirom da je reč o velikim površinama, naš tim je obučen da svaku intervenciju čišćenja završi u odgovarajućem terminu, za veoma kratko vreme. Uz nas možete zaboraviti na smeće u hodnicima, žvake zalepljene na pod, vrata, gelendere, sav taj reklamni materijal koji samo pravi dodatni, bespotrebni nered, kao i mnoge nalepnice koje mogu da završe na zidovima ili drugim površinama unutar zgrade. Takođe u slučaju obavljanja nekih radova unutar zgrade, obavljamo detaljno čišćenje nakon njihovog završetka.

Financial Analysis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Marketing Plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Business Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Čišćenje zgrade podrazumeva:

Do sada smo imali prilike da ostvarimo saradnju sa mnogim vlasnicima lokala, upravnicima stambenih zgrada, kao i direktorima javnih preduzeća gde je neophodno svakodnevno održavanje. Uvideli smo potrebu klijenata za firmama koje nude usluge čišćenja na višem nivou, koji se ne zasniva samo na metlanju i ribanju. Naravno, tu smo da Vam izađemo u susret ukoliko imate neke posebne zahteve koje spadaju u domene usluga čišćenja i održavanja, shodno Vašim potrebama. Ne treba zanemarivati značaj čiste garaže, zbog toga i ovu intervenciju vršimo u određenom periodu, odnosno adekvatnom vremenskom razmaku između dva čišćenja. Naravno tada se obavlja detaljno pranje i čišćenje korišćenjem specijalnih hemijskih sredstava i aparata. Nijedan prekidač, lampa ili brava neće biti preskočeni.

Dobijate besprekorno čist prostor nakon našeg intervenisanja. Isti pristup imamo i kada se obavlja čišćenje podruma koji je uglavnom jedno od prljavijih mesta svake zgrade i neophodno mu je osveženje. Vašim prostorijama dajemo jednu novu notu čistoće, što se odmah i može primetiti. Na ovo posebnu pažnju obraćaju stanari koji su prethodno imali neka lošija iskustva, što zaključujemo na osnovu pohvala i odličnih preporuka za neke nove klijente. Takođe i kada je u pitanju čišćenje lokala ili čišćenje poslovnih prostora, bićete oslobođeni prašine, paučine i ostalog smeća koje može da preliva iz kante za otpad. Uklanjamo sve prljavštine i unosimo čistoću gde god da poslujemo. Bez obzira na to o kakvom lokalu je reč, higijena mora postojati.

Čistimo Vaše kancelarije, samim tim i vršimo čišćenje kompjutera, tastature, radnog stola, fiksnog telefona, prozora, nameštaja, umetničkih slika kao i svih skulptura koje mogu biti deo enterijera prostora. Kod čišćenja kancelarija i ostalih prostorija od velike važnosti, takođe je važna i pouzdanost, odnosno da sve bude ostavljeno baš onako kako je i bilo. Uz svu poverljivost privatnih informacija. Garantujemo da možete biti potpuno mirni kada je u pitanju ulazak u Vaš poslovni prostor, konferencijske sale, toalet, itd. Sve je zasnovano na odnosu poverenja i zaštite informacija.

Kao što smo više puta istakli, čist i uredan prostor su ono što ostavlja prvi utisak na svakoga ko zakorači u datu prostoriju. Samo čisto mesto je i zdravo mesto jer je higijena nešto što se podrazumeva i o čemu svako treba da vodi računa. Zato smo tu mi, da se pobrinemo za higijenu Vašeg prostora. Kontaktirajte nas, dobićete sve neophodne informacije i naš dolazak u zakazanom terminu uz poštovanje svih rokova kada je u pitanju održavanje zgrade.

Expert Team

Chris Marison

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Adam Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Jan Whitfield

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Chris Marison

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Adam Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Jan Whitfield

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitsed do eiusmod tempor incididunt

Growing Small Business

We work alongside you for guaranteed results.

Play Video

We plainly comprehend that you need not to lose, but rather to gain more cash over your time of work with us. That is the reason we dismiss all high-chance undertakings, that may prompt a quick heap of money out of the blue however to a primary capital’s misfortune the second

Pozovite nas