Čišćenje ulaza

Čišćenje ulazaPrvi utisak je veoma važan, posebno kada je u pitanju higijena prostora. Ulaz u zgradu često može biti veoma zaprljan, zbog svakodnevnog cirkulisanja stanara, kurira, dostavljača i svih onih koji tu dolaze. Održavanje čistoće prostora nije uvek lak posao, zbog toga smo mi tu da kao profesionalci obavimo ovu intervenciju efikasno, na najvišem nivou kvaliteta. Vršimo čišćenje ulaza u Beogradu u dogovoru sa vama, odnosno upravnikom zgrade koji je zadužen za održavanje reda, a u saglasnosti sa ostalim stanarima. Nudimo Vam profesionalno čišćenje ulaza u svakom trenutku. Sve ono što je neophodno da ostavi utisak jednog zdravog i besprekornog prostora, obavljaju naši zaposleni koji Vam garantuju pouzdanu uslugu.

Čišćenje ulaza radimo na celoj teritoriji Beograda u dogovorenim terminima. Ono što podrazumeva ovaj vid intervencije jeste kompletno uklanjanje smeća iz ulaza, čišćenje prostora ispred ulaza zgrade, odstranjivanje svih nečistoća, brisanje ulaznih vrata, kao i staklenih površina. Takođe brišemo stepenište, što uključuje i njegovo ribanje. Sva hemijska sredstva koja koristimo su dermatološki ispravna i ne izazivaju nikakve reakcije opasne po zdravlje. Uklanjamo reklamni materijal koji često može da se nagomila u samom ulazu. Osim toga, obavljamo i čišćenje lifta, ogledala i svih površina koje su podložne čestom prljanju i na kojima se mogu razvijati bakterije. Takođe vršimo i čišćenje podrumačišćenje garaže i ulaze u Vaše poslovne prostore. Naša agencija je tu da Vam obezbedi besprekorno čist prostor po svim standardima. Dobijate uslugu na najvišem nivou kvaliteta u šta ćete se uveriti već nakon jednog našeg dolaska. Zalepljene žvake na stepenicama, razne nalepnice, masnoće, sve to uklanjamo bez ikakvog oštećenja podloge.

Ukoliko nas angažujete dobijate profesionalno čišćenje ulaza kao i kompletnu dezinfekciju zgrade. Imate mogućnost da nas angažujete i za uklanjanje nereda nakon radova koji su obavljeni u zgradi. Tu smo da Vam pružimo sve neophodne informacije, vaše je samo da nas pozovete. Na raspolaganju za kompletno čišćenje zgrada vam stojimo u svakom trenutku.

Pozovite nas