Mašinsko čišćenje zgrada

Čiščenje liftovaVeoma je važno voditi računa o higijeni prostora, posebno kada su u pitanju mesta kroz koja na dnevnom nivou prođe veći broj ljudi. Zgrade, lokali, poslovni prostori, garaže, podrumi, liftovi, sve je to naša briga. Poslujemo već dugi niz godina i tu smo da Vam olakšamo i ulepšamo svakodnevnost. Kontaktirajte nas i dobićete pouzdano održavanje zgrade, kao i profesionalno čišćenje liftova ili za šta god da Vam zatreba. Kada govorimo o liftovima, definitivno treba obratiti posebnu pažnju na njihovu čistoću jer se svakoga dana njima preveze veliki broj korisnika, ne samo stanara zgrade već i ostalih posetilaca, kurira, majstora, itd. Redovnim održavanjem čistoće u liftu će se izbeći razvijanje virusa i bakterija. Dezinfekcija lifta  i kompletno čišćenje liftova je svakako važna i u regularnim uslovima, a još više kada nastupi period virusa.

Mi obavljamo čišćenje liftova po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Vršimo detaljno brisanje kabine lifta, kao i njegovih vrata. Čistimo paučinu, prašinu i brišemo staklo na vratima, kao i ogledala u liftu. Koristimo specijalne hemikalije koje nisu opasne po Vaše zdravlje, a u potpunosti će ukloniti sve nečistoće i prljavštinu koja može da se nađe na površinama unutar lifta. Uvek vršimo dezinfekciju brave na liftu i izbacujemo sve papiriće i otpad koji tu može da završi. Još jedan od čestih problema jesu zalepljene žvake na vratima ili podovima lifta, kao i nalepnice reklamnog materijala. Uklonićemo sve ono što može da naruži izgled unutrašnjosti lifta ili da izazove njegovu nečistoću.

Čišćenje liftova obavljamo u dogovoru sa Vama, a Vi nas u svakom trenutku možete kontaktirati ukoliko imate bilo kakvih pitanja o uslovima poslovanja i sklapanju ugovora. Nakon naše intervencije, osetićete pravu promenu i talas svežine. Čist lift je i zdrav lift, a takođe doprinosi celokupnom utisku zgrade u kojoj živite. Dobićete uslugu po svetskom standardu, najvišeg nivoa kvaliteta. Vama smo na raspolaganju i ako vam zatrebaju usluge tipa čišćenje zgradačišćenje lokalačišćenje podrumačišćenje garaža i ostalog. Na raspolaganju smo Vam za sve vrste dogovora.

Pozovite nas